Kategóriák
Kategóriák
Házhozszállítás

 

Hírlevél
Fizetési megoldás
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Rózsafánk sütő szett

Rózsafánk sütő szett
1 829 Ft
  • Anyaga:alumínium, fa

    Tartalma:1 db nyél, 4 db különböző forma (virág, csillag, pillangó, négylevelű lóhere)

    Mérete: 26,5 cm hosszú a nyél, a formák 7-8 cm átmérőjűek

    Bruttó súlya:151 g

    Nettó súlya:113 g

    Használata:használat előtt a használni kívánt sütőformát illessze a nyélre.


    Egyéb elnevezései: rózsafánk készítő, rózsafánk sütőforma, nyeles virágfánk készítő sütő forma,boldogi nagyrózsa sütőforma.


    Fánk recept ajánlat kb 40 darabhoz:

    - hozzávalók: 0,5 liter tej, 5 db tojás, 3 ek. cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 20 dkg finomliszt, 5 dl napraforgó olaj a sütéshez, 2 ek porcukor a szóráshoz

    - elkészítése: A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük. A lisztet szűrőn átszűrjük, hogy ne legyen csomós. Serpenyőbe olajat öntünk, felmelegítjük, a sütőformát belehelyezzük. Mikor már minden felforrósodott, akkor a formát belemártjuk a tésztába, majd a forró olajba visszahelyezzük. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény (2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején). Hirtelen átsül, kb 30 másodperc alatt. A megsült tésztát az olajból kiemeljük, egy tálca felett megrázogatjuk, és tálcára helyezzük. Amikor az összes fánk kisült, porcukorral gazdagon megszórva kínáljuk.


Webáruház készítés